Anthony Joshua - Otto Wallin Day Of Reckoning Press Conference
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 15: Anthony Joshua of Great Britain and Otto Wallin of Sweden face-off during the Day Of Reckoning Press Conference at OVO Arena Wembley on November 15, 2023 in London, England. (Photo by Tom Dulat/Getty Images)

Wallin: „Ha AJ veszít, akkor a Wilder-meccs nem lesz olyan nagy dolog”

A nehézsúlyú ellenfél, Otto Wallin nagyon bízik abban, hogy sokkoló meglepetést okozhat a korábbi kétszeres világbajnok Anthony Joshua ellen.

A mérkőzésük egy nagyszabású kártya főmérkőzése lesz december 23-án Szaúd-Arábiában. A társmeccsen Deontay Wilder Joseph Parkerrel csap össze. Amennyiben Joshua és Wilder is győzni fog, jó esély van arra, hogy 2024-ben összecsapnak. Wallin azonban úgy véli, hogy Wildernek is nagyon veszélyes ellenfele van. Wilder nem volt túl aktív, 2021 óta mindössze egyetlen mérkőzésen lépett szorítóba. Parker az idei negyedik harcában vesz részt.

Míg Wallin egyesek szerint jogos veszélyt jelent, a korábbi bajnok Carl Froch nem támogatja a mérkőzést. Ő sokkal szívesebben látta volna, ha Joshua és Wilder kihagyja az interim-meccseket, és rögtön az összecsapásuk következik.

„Carl csalódott lesz, ha AJ veszít. Megértem, hogy Carl Froch mit akar. Deontay Wildert és AJ-t meccsét szeretné látni, ami egy igazán nagy meccs lenne, de én nagyon izgatott vagyok emiatt a párharc miatt is. Csak ez számít. A csapatom, a családom, mindannyian nagyon izgatottak vagyunk. Ha AJ veszít, akkor a Wilder-meccs nem lesz olyan nagy dolog. Ki tudja mi lesz a Wilder vs. Joseph Parker meccsen? Az is egy jó harc. Parker aktív volt, míg Wilder nem. Az nem egy könnyű meccs Wilder számára. Képzeljük el, ha Wilder és AJ is veszít; nyilván akkor is megküzdhetnek egymással, de nem lesz olyan nagy meccs” – mondta Wallin a Vegas Insidernek.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ