Wallin promótere: Fury egy sztár, 80-20 méltányos megoszlás Whyte számára

Dmitriy Salita, a nehézsúlyú versenyző Otto Wallin promótere szerint a 80-20-as pénzfelosztás több mint igazságos Dillian Whyte számára, ha kötelező harcot kap Tyson Furyval.

A Boksz Világtanács a közelmúltban 80-20 arányú felosztást rendelt el Fury javára. Whyte nagyobb részt szeretne, és jelenleg fellebbez a 80-20 arányban megosztott ítélet ellen. Fury március 26-án küzd majd, valószínűleg az Egyesült Királyságban. Salita számos világbajnoki tárgyaláson vett részt. Határozottan támogatja a WBC döntését, hogy a pénz oroszlánrész Furyt illeti.

„Tyson Fury egy sztár, és úgy gondolom, ez egy tisztességes felosztás. Még ha 20 százalékos része is van, Whyte így is nagyon jól keresne. Nyilvánvalóan Fury a húzónév, az utolsó harca Deontay Wilder ellen még nagyobbat dobott rajta. Arra a mérkőzésre még sok évig emlékezni fogunk, feltámasztotta a bokszot” – mondta Salita a Metro.co.uk-nak.

Wallinnak tavaly októberben kellett volna megmérkőznie Whyte-tal – a brit bokszoló vállsérülés miatt azonban visszalépett. Ha nem jön össze a Fury vs. Whyte, akkor Wallin készen áll, és hajlandó megküzdeni Whyte-al.

„Ha Dillian Whyte nem harcol Tyson Furyval, nincs jobb lehetőség számára, mint Otto Wallin.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ