Daniel Dubois: Trevor Bryan ellen akarok harcolni

Daniel Dubois 2022-es kívánságlistájának élére helyezte az első világbajnoki öv megszerzését, és a WBA-bajnok Trevor Bryan határozottan a látókörében van.

A „Dynamite” néven ismert londoni nehézsúlyú bokszoló eredményes 2021-es évet zárt, két tipikus KO-győzelemmel – Bogdan Dinu és Joe Cusumanu felett –, 17-1-re emelte profi mérlegét, 16 kiütéssel, és ami még fontosabb, az első helyre került a WBA-ranglistán. Kirobbanó sikereinek köszönhetően ő lett az első számú kihívója a WBA nehézsúlyú világbajnoknak, Trevor Bryannek.

Dubois promótere, Frank Warren jelezte, hogy ügyfele márciusban szeretne visszatérni a ringbe, remélhetőleg a bajnok ellen.

„Új év, új dolgok a láthatáron, szóval nagyon izgatott vagyok. Jó év volt, visszatértem, és minden hól ment. Alig várom, mi vár még rám. A Bryan elleni meccs meg fog történni. Ez egy olyan harc, amit akarok, és szeretném elnyerni a címét. Határozottan tetszik ez a terv, tavaly, amikor szóba került, azonnal akartam. Idén meg kell történnie, készen állok, akár Angliában, akár az Egyesült Államokban” – mondta Dubois.

A WBA-öv megszerzése Dubois-t az elit nehézsúlyú bokszolók közé emelné, és olyan helyzetbe kerülne, aki kihívóként jelenleg potenciálisan Oleksandr Usyk és Tyson Fury ellen is mehetne.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ