(Photo by Francois Nel/Getty Images)

Warren: Joyce kiütné Joshuát, Dubois is ugyanezt tenné

Frank Warren, a nehézsúlyú Daniel Dubois és Joe Joyce promótere hajlandó bármelyik bokszolóját összemérni a korábbi kétszeres bajnok Anthony Joshua ellen 2023-ban.

Warren a WBC világbajnok Tyson Fury társproducere is. Ő is azon dolgozott, hogy összejöjjön az év végi Joshua elleni mérkőzés, de a tárgyalások meghiúsultak. Fury legközelebb december 3-án tér vissza egy Derek Chisora elleni trilógia-mérkőzésen, Dubois pedig a WBA “rendes” bajnoki címét védi meg a gálán Kevin Lerena ellen.

Joyce a múlt hónapban harcolt, amikor Joseph Parker kiütésével megszerezte a WBA ideiglenes címét. Joshua az egyesített bajnok Oleksandr Usyk ellen elszenvedett két vereség után szeretne visszatérni.

„Most már ott tartunk, hogy Daniel Dubois és Joe is készen áll. Ha Joshua nem bokszol valamelyikükkel, akkor szerintem nehezen tudnak majd eladni jegyeket. Bármelyikük kiütheti. Bármelyik emberemet harcba merem küldeni ellene. Bármelyiküket. Joe Joyce kiütné, és Dubois is ugyanezt tenné. Nagyon keményen dolgoztunk az elmúlt években, és különböző módokon irányítottuk a srácokat, elégedett vagyok velük. Joe rendkívül jól teljesített [Joseph Parker ellen], nagyszerű kritikákat kapott Amerikából, mert a mérkőzése nagy számokat hozott. Jó volt nézni a mérkőzést. Felkészült. Ő és Tyson [Fury] hatalmas meccs lesz, [Deontay] Wilder és AJ hatalmas meccs lesz” – mondta Warren a Sky Sportsnak.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ