(Photo by Al Bello/Getty Images)

Wilder megerősítette, mikor tér vissza

Köztudott, hogy Deontay Wilder közel áll ahhoz, hogy idén decemberben aláírja az Anthony Joshua elleni meccsét – de eddig az amerikai nehézsúlyú nem árulta el, hogy mit fog csinálni a köztes időben.

A két korábbi világbajnok végre rendezni készül az évek óta tartó, de egyelőre harc nélküli rivalizálást. Szaúd-Arábia állítólag megapénzt áldozna az összecsapásra. Megerősítették, hogy „AJ” augusztusban fog bunyózni, hogy legyen ideje felkészülni, de a tó másik oldalán a legutóbbi hírek szerint Wilder fontolóra venné, hogy decemberig várjon.

Egy nemrégiben tartott PFL-eseményen felszólalva megerősítette, hogy ez nem így lesz, és felvázolta a kétmeccses év menetrendjét.

„Rengeteg nagyszerű dolog vár ránk. Kicsi dilemma volt, hogy milyen utat válasszunk, mi az, ami elérhető és mi az, ami nem. Olyan sokféle dolog van a bunyóban. Ez a szakma az egyik legnehezebb, mert strukturálatlan. Szűkítjük a kört, és az embereknek talán augusztusban, legkésőbb szeptemberben újra látniuk kell engem.”

Wilder a 2022 októberében Robert Helenius elleni első menetes kiütés – karrierje 21. kiütése – óta nem lépett ringbe, amely mindössze a harmadik ütéséből származott.

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ