A Bellator elnöke: mindenképpen tárgyalunk vele

A Bellator elnöke, Scott Coker szerint a promóció felvette a kapcsolatot és tárgyalásokat folytatott Nate Diazzal, miután a UFC 279-es Las Vegas-i UFC mérkőzésén utolsó UFC mérkőzését vívta. Miután Diaz a főmérkőzés negyedik menetében legyőzte Tony Fergusont, a UFC-vel kötött szerződési kötelezettségei lejártak, és szabadon nézhet más lehetőségek után.

Coker szerint, aki az írországi Dublinban tartózkodik a Bellator 285 miatt, a promóció gyorsan megkereste Diazt abban a reményben, hogy esetleg megszerezhetik.

„Nos, mindenképpen tárgyalunk vele. Megkerestük, és tudom, hogy valószínűleg most sok mindenkivel tárgyal. Szerintem elég jó helyzetben van. Tudom, hogy Jake Paul ellen akar harcolni, aki hamarosan Anderson Silva ellen lép ringbe a Showtime fizetős csatornán, ami a mi hazai csatornánk” – mondta Coker a BBC Sportnak.

Mivel rengeteg lehetőség van Diaz előtt, megerősítette, hogy a közeljövőben érdekli egy Paul elleni bokszmeccs. Diaz 28 alkalommal harcolt a UFC zászlaja alatt. A promócióban 2007-ben debütált, és az évek során az MMA sport egyik legnagyobb nevévé vált személyiségének és harcmodorának köszönhetően.

Bár Diaz még mindig mérlegeli a lehetőségeit, Coker reméli, hogy a Bellator megszerzi őt.

„Csak reménykedünk abban, hogy valamiféle megállapodást tudunk kötni vele, hogy legalább az MMA-meccseit a Bellatornál vívja. Folynak a tárgyalások.”

Borítókép és fotók: Josh Hedges / Zuffa LLC / Zuffa LLC a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
BellatorUFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ