A BKFC-s David Feldman reménykedik Michael Page visszatérésében

Michael Page jó első benyomást hagyott maga után a bareknuckle boksz világában. Annak ellenére, hogy a BKFC debütálásakor nem emelték fel a kezét, a Bellator sztárja lenyűgözte a promóció elnökét, David Feldmant, és nyitott arra, hogy a jövőben visszatérjen Page.

Page első bareknuckle-bokszmérkőzését a BKFC 27 főmérkőzésén vívta Londonban. Keményen küzdött, de megosztott pontozással kikapott a korábbi UFC-harcostól, Mike Perrytől.

Feldman reméli, hogy ez nem az utolsó mérkőzése volt Page-nek a BKFC-ben.

„Kinyílt előtte az ajtó. Határozottan megérdemel még egy lehetőséget itt. Jó pénzt keresett velünk, és rászolgált, hogy még többet keressen, mert a belét is kiharcolta.”

Feldman azt mondta, hogy nyitott egy visszavágóra Page és Perry között, tekintettel a küzdelem jellegére. Ők ketten öt menet után megosztott döntetlent értek el, és a hatodik menetben alakult ki a végeredmény. Feldman úgy vélte, hogy ez egy elég szoros küzdelem volt ahhoz, hogy Page-nek legyen érve arra, hogy visszatérjen.

„Nem is lehetett volna nagyobb hatással rám a teljesítménye, különösen a hatodik menet befejezése. Úgy értem, hogy kőkeményen jött ki arra a menetre is. Féltem, hogy futni fog, táncolni, tartani a távolságot, hogy kerülje a harcot, de végig beleállt a bunyóba. Le a kalappal előtte. Ő egy nagyszerű harcos. A bírók döntöttek, de alakulhatott volna másképp is. A történelem során másodszor adtunk a szurkolóknak hatodik menetet. Ilyet sehol máshol nem látunk, és akkor mindent kockára tettek.”

Borítókép és fotók: Bradley Collyer/PA Images via Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ