Daniel Dubois reméli, hogy a következő meccse Dillian Whyte ellen lesz

A WBA „regular” nehézsúlyú világbajnoka, Daniel Dubois reméli, hogy sikerül megállapodni arról, hogy a nemrég megszerzett címét először Dillian Whyte ellen védhesse meg.

Dubois júniusban az Egyesült Államokba utazott, hogy az akkor még veretlen Trevor Bryantől kiütéssel megszerezze a WBA-övet. Whyte április óta nem lépett ringbe, amikor kiütéses vereséget szenvedett a WBC világbajnok Tyson Fury-tól.

Dubois szerint a képviselői azon vannak, hogy összehozzák a Dillian Whyte elleni mérkőzését.

„Nagyon izgatott vagyok. Szeretnék Whyte ellen küzdeni. Ha ő lesz a következő ellenfelem, készen állok rá. Ez a következő lépés a karrieremben és a következő lépés a nagy nevek és nagy bunyók felé” – mondta Dubois a The UniBet Lowdownnak.

„Ez az a meccs, ami a következő szintre vihet engem, Dillian Whyte-tal vagy bármelyik ilyen névvel akarok harcolni. Meg kell küzdenem vele, és meg kell vernem. Ezek a srácok azt mondják, hogy feladom. Be akarok szállni a ringbe és megmutatni nekik, hogy mennyire vagyok egy feladós típus. Azt akarom, hogy feladják ellenem. El akarom hallgattatni őket, és mindenkit, akinek van valami mondanivalója hozzám, elintézem. Most vagy soha. Ez az életem fénykora.”

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ