Paulo Costa úgy tervezte, hogy 60 nap múlva harcol, de ez nem lehetséges

A UFC középsúlyú harcosának, Paulo Costának már csak egy mérkőzése van hátra a jelenlegi szerződéséből, de úgy tűnik, hogy “The Eraser” nem fogja egyhamar befejezni azt.

A brazil nemrégiben feküdt kés alá, hogy helyrehozza a Luke Rockhold elleni egyhangú pontozással elért győzelme során elszenvedett sérüléseket a UFC 278-on.

„Eltörtem a kezem a küzdelem során. Azt hittem, hogy csontsérülésem van, vagy talán a szalagok, de valójában eltört a középcsontom. Reméltem, hogy nem tört el, mert akkor 50 vagy 60 nap múlva újra bunyózhatnék, és kihasználhatnám a kondimat és az egész edzőtábort, amit a UFC 278-ra készültem. Úgy terveztem, hogy 60 nap múlva harcolok, de ez nem lehetséges. Decemberben vagy januárban küzdhetek újra. Rióban január 21-én lesz egy UFC-gála, úgyhogy talán ott térek vissza. Ez a UFC-től függ” – mondta Costa a YouTube-csatornáján.

Costa legalább nyolc hétig nem tud majd sparringolni. A UFC elnöke, Dana White nemrég azt mondta az újságíróknak, hogy a menetrend 2022 hátralévő részére betelt. Emellett nincs ok arra, hogy Costát egy decemberi programba bezsúfolják, amikor közeleg egy gála Brazíliában.

Borítókép és fotók: Alex Goodlett/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ