Getty Images

„A házamat is feltenném rá” – Conor McGregor edzője magabiztos

Conor McGregor idén legalább egyszer biztosan harcolni fog, ezt garantálja edzője, John Kavanagh. A UFC szupersztár nem harcolt azóta, hogy 2021 júliusában eltört a síp- és szárkapocscsontja, de mostanra teljesen meggyógyult a 2023-ra ígért visszatérő mérkőzés előtt.

Az MMA közösségben azonban egyesek nem biztosak abban, hogy McGregor komolyan gondolja, mivel a sport egyik leggazdagabb emberévé vált, és úgy tűnik, elégedett a jelenlegi félnyugdíjba vonulásával. Kavanagh, aki segített a “Notorious”-nak abban, hogy az első kétsúlyú UFC-bajnok legyen, annyira biztos benne, hogy sztár tanítványa még idén küzd, hogy hajlandó a legdrágább vagyonát is rátenni.

„A házamat is hajlandó lennék rátenni. Igazából a minap beszélgettem vele, aztán a menedzsere, Audie Attar a városban járt. Igen, azt hiszem érdekes tárgyalások folynak. Ezen túl abszolút nem mondhatok semmit, de nagyon-nagyon biztos vagyok benne, hogy Conort még idén újra az oktagonban fogjuk látni” – nyilatkozta Kavanagh az MMA Fightingnak.

https://www.instagram.com/p/CndFG7zNqP1/?hl=hu

Kavanagh számára McGregor visszatérése garantált, most már csak az foglalkoztatja, hogy ki lesz a lehetséges ellenfele, és hogy képes-e motiválni a legendát.

„Számomra az a fontos, hogy mondjuk, ha a héten találkozom Conorral, és beszélgetünk, és feljön néhány név, akkor felcsillanjon a szeme, és megmutassa nekem, hogy mit fog tenni. Ez lenne a legfontosabb, hogy tényleg érdekelje egy izgalmas mérkőzés. Mert Conor számára a következő meccsre való felkészüléshez mindenképpen találnia kell valamit, ami masszívan motiválja őt, hogy kimozduljon a selyemnadrágból és beüljön az izzasztó edzőterembe. Mi lesz az? Még egy pár millió? Ez tényleg motiválni fogja őt? Nem hiszem. Van pár bajnoki öve. Ennyi? Nem hiszem. Szerintem inkább egy adott ellenfél, egy adott képességekből álló csapat és az, hogy hogyan tud ellene küzdeni.”

„Nate Diaz neve természetesen ott van az esélyesek között. Justin Gaethje elleni egy nagyon érdekes meccs lenne, hiszen ő olyasvalaki, akivel még nem találkozott. A Dustin Poirier elleni harcot már annyiszor megcsináltuk az utóbbi időben, míg Michael Chandler nagyszerű harcos és sportoló. Mindannyian briliánsak, mind valami más miatt lenne izgalmas.”

McGregor korábban azt állította, hogy februárban szeretné leszögezni a következő ellenfelét, miután átment a kötelező amerikai doppingellenes doppingteszteken.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ