(Fotó: Warren Little/Getty Images)

Usyk azzal fenyegetőzik, hogy megeszi Tyson Furyt, mint egy hamburgert – Videó

Oleksandr Usyk az elmúlt hetekben aktív volt a közösségi médiában, többször is leszólta Furyt, és folyamatosan “pocakosnak” nevezte őt.

Az egész akkor kezdődött, amikor a hónap elején Usyk egy képet posztolt magáról, amelyen éppen úszni készült, majd a kép alá azt írta: „Itt van a középsúlyú! Hol vagy Belly?”

Ez arra utal, hogy Fury többször is azt állította, hogy Usyk középsúlyú, mivel kisebb termetű a mai modern nehézsúlyú óriásokhoz képest. Miután Usyk az edzőteremben tartózkodva újabb videóüzenetet küldött Furynak, a “Cigánykirály” nem tehetett mást, minthogy válaszolt: „Itt Tyson Fury, a WBC nehézsúlyú bajnoka. Usyk, a „Cigánykirályt” hívogatod a szánalmas kis beszólásaiddal, dózer. Elkaplak te nyúl! És mondok még valamit, nagyon szét foglak verni, te kis középsúlyú. Egy nagy halom tetoválás leszel, te balek. Gyerünk!”

Ez azonban nem állította meg Usykot abban, hogy ellenszegüljön Furynak, hiszen hétfőn egy vicces videót posztolt egy hamburger előtt ülve, mondván: „Belly, nézd mit eszem. Nyami, nyami, nyami. Te vagy a következő” – mondta az ukrán bajnok baljós mosollyal az arcán.

A páros várhatóan április elején csap össze a vitathatatlan nehézsúlyú világbajnoki címekért, a helyszínről még nem született döntés, bár a Közel-Keletről érkezett ajánlatokat fontolgatják, de ha nem tudnak megegyezni, akkor az Egyesült Királyságban kerül sor a küzdelemre.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ