Alex Pereira félt ellenfelétől: azt gondoltam, ez a fickó meg akar ölni

A UFC középsúlyú bajnoka, Alex Pereira bevallotta, hogy félt Sean Stricklandtől a UFC 276-on.

Pereira nemrégiben szerezte meg a UFC középsúlyú bajnoki övét, a UFC 281-en az utolsó menetben kiütötte régi riválisát, Israel Adesanyát. A mérkőzést megelőzően Adesanya veretlen volt középsúlyban, miután a divízió nagy részét letarolta. Pereira azonban elárulta, hogy a Sean Strickland elleni mérkőzése jobban “megijesztette”, mint a “The Last Stylebender” elleni összecsapás.

A So Papos MMA-nak adott nemrégiben adott interjújában a ‘Poatan’ nyíltan beszélt a Strickland elleni küzdelem előtti érzelmeiről.

„Ha már a legutóbbi meccsemről beszélünk, [Strickland] 25 meccset vívott, jól teljesített a UFC-ben, a középsúlyú ranglistán a 4. helyen állt, veszélyes, tapasztalt ellenfél volt. Féltem, de amikor hallottam őt beszélni, egy kicsit megnyugodtam. Jó harcos és tapasztalt, de olyan dolgokat mondott, aminek semmi értelme nem volt.”

„Néhány hónapig, amikor lekötötték a meccset féltem, de kontroll alatt tartottam. Hogy mikor féltem a legjobban? Egészen a mérlegelésig minden rendben volt. Amikor belépett a nyolcszögbe, és elkezdett bámulni, még soha nem néztek így rám. Akkor kezdtem el félni. Ő egy másik emberré válik, amikor belép a ketrecbe. Azt gondoltam, ez a fickó meg akar engem ölni. De végül is jó volt, hogy így lépett be az oktagonba, mert ez felébresztett, tudatosult bennem a veszély, tudtam, hogy nem hibázhatok. Azt mondtam, hogy a fenébe is, ő más itt bent, óvatosnak kell lenned ezzel az emberrel. Okosabban mentem be, és sikerült elkapnom őt.”

Alex Pereira egyértelműen le tudta győzni a félelmét, az első menetben kiütötte Stricklandet a jellegzetes balhorgával. A UFC középsúlyú bajnoka, Pereira valószínűleg egy visszavágóra készül Adesanya ellen, bár Khamzat Chimaev is szívesen küzdene az új bajnokkal.

Borítókép: Cooper Neill/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ