McGregor megnyugtat mindenkit – nincs ok a félelemre

Conor McGregor eloszlatta az MMA visszatérésének késésével kapcsolatos félelmeket azzal, hogy “több harcot” ígért a nem túl távoli jövőben.

Az ír ketrecharcos nem küzdött azóta, hogy 2021 júliusában a UFC 264-en katasztrofális lábsérülést szenvedett, de már teljesen felépült és készül a visszatérésre. A UFC elnöke, Dana White nemrégiben elárulta, hogy McGregornak, akit 2022-ben még nem vetettek alá drogtesztnek, hat hónapig benne kell lennie az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségének [USADA] rendszerében, mielőtt újra harcolhatna.

Ez azt jelenti, hogy a “Notorious” legkorábban 2023 áprilisában küzdhet újra, de a visszatérése még tovább csúszhat, mivel jelenleg a Dominikai Köztársaságban forgatja filmbemutatóját. Augusztusban kiderült, hogy az UFC sztárja Jake Gyllenhaal mellett fog szerepelni az Amazon Prime új, az 1980-as évek klasszikusának, a Road House-nak az újragondolásában. Bár egyelőre nem tudni, hogy McGregor kit fog alakítani a színészi debütálásában, azt már megerősítették, hogy egy eredeti karakter lesz, és a karizmatikus ír nem saját magát fogja játszani.

https://www.instagram.com/p/CkHY-XzpWR1/?hl=hu

A film várhatóan valamikor jövőre kerül a mozikba, és McGregor azt jósolja, hogy mire a film megjelenik, már több mérkőzést is vállalni fog.

„Őrülten magabiztos vagyok. Nyugodt. Elszakadtam az érzelmektől. Tisztában vagyok azzal, hogy mit kell tennem, és meg is valósítom. Vizualizálok. Látom az egészet. Tiszta. Ez a film befejeződik, és én visszatérek. Több bunyóm is lesz, mire ez a film egyáltalán megjelenik.”

Bármelyik súlcsoportban is térjen vissza Conor, úgy túnik, biztos benne, hogy a visszatérése még mindig a jövő év első negyedévében lesz, még ha a UFC elnöke, Dana White nem is túl biztos ebben az időzítésben.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ