Andy Ruiz: ha egyszer eltalálom a jobb kezemmel Wildert, földre kerül

A WBC szerdán hivatalosan is elrendelte a korábbi nehézsúlyú világbajnok Deontay Wilder és Andy Ruiz Jr. közötti mérkőzést, amely egy végső eliminátor lesz, hogy kiderüljön, ki lesz a következő kötelező kihívója a WBC címének, amelyet jelenleg Tyson Fury birtokol.

Nem sokkal a fejlemény után Ruiz egy edzésvideót osztott meg a közösségi médiában azzal a felirattal, hogy “készen áll arra, ami az útjába kerül”.

https://www.instagram.com/p/CkOYqokp1BN/?hl=hu

2019-ben hat hónapon keresztül Wilder uralta a nehézsúlyú divíziót, és volt egy pillanat, amikor közel álltak ahhoz, hogy egy vitathatatlan mérkőzésen találkozzanak. Ruiz azonban nem tudta megvédeni az Anthony Joshuától elnyert címét, Wilder pedig nem sokkal később elvesztette a címét Fury ellen.

„Ami engem illet, úgy érzem, bírom az ütéseket. Nem azt mondom, hogy Wilder nem üt nagyot. Elő fogom húzni a kombinációkat, gyors leszek, robbanékony, és amikor eltalálom a jobb kezemmel, földre fog kerülni. Tudtuk, hogy Wilder könnyen nyerni fog Helenius ellen. A sparringpartnere volt, akit nagyon jól ismer, tudta, mit kell tennie a győzelemhez” – mondta Ruiz a Boxing Socialnak.

https://www.instagram.com/p/Ckv_NDhPqwc/?hl=hu

Wilder elsöprő kiütő ereje ellenére “The Destroyer” Ruiz magabiztos.

„Nagyon magabiztos vagyok. Senki sem tudja igazán felvenni a versenyt a stílusommal. Amint belépek a ringbe, olyan, mintha egy másik ember lennék. Úgy érzem, hogy a képességeim, az erőm, a gyorsaságom, a mozgásom, és az, hogy alacsony vagyok, előnyt jelent… A magasabb srácoknak nehezebb az alacsonyabb, mozgékony és gyors srácok ellen küzdeni. Nyerni fogok Wilder ellen.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ