Sean Strickland kételkedik Alex Pereira bajnoki képességeiben: nem lesz sokáig bajnok

A UFC középsúlyú Sean Strickland nemrégiben Helen Yee-nek adott interjúban beszélt a legújabb UFC világbajnok kapcsán. Az amerikai születésű Strickland kitért egy korábbi ellenfelére, Alex Pereira-ra.

Alex Pereira az év elején kiütötte Stricklandet. A UFC 281-en a címmérkőzésen legyőzte az akkori bajnok Israel Adesanyát, hogy elfoglalja a UFC középsúlyú trónját. Strickland kétli, hogy a brazil Pereira sokáig meg tudja tartani a címét.

„Haver, kiütöttél. Le a kalappal előtted. Nagy ijesztő brazil … Ha kimegyek oda, és nem lettem volna egy büszke f*sz, és csak birkózom, akkor valószínűleg nyerhettem volna? Valószínűleg igen. Egy (Robert) Whittaker vagy akár egy Marvin (Vettori), bárki, aki csak bemegy és megpróbál birkózni, az nyer. Nem lesz sokáig bajnok, de ettől ő egy kib *szott vadember. Azt hittem, hogy Izzy, aki szeret rohangálni és táncolni, győzni fog. Szerintem jó esély van rá, hogy Izzy megnyeri a következő meccset. De tudod, nem hiszem, hogy Izzy-nek kellene megkapnia ezt az esélyt.”

Az amerikai harcos szerint, ha Robert Whittaker képes lesz megnyerni a Paulo Costa elleni közelgő mérkőzését, akkor ő érdemelné meg leginkább az esélyt a brazil világbajnok Alex Pereira ellen.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ