Andy Ruiz Jr véletlenül megütötte edzőjét, jobban viselte, mint Joshua

Vannak bizonyos kockázatok, amelyek egy nehézsúlyú edzéssel járnak, többek között az is, hogy arcon ütik az edzőt. És pontosan ez történt Andy Ruiz Jr. emberével is egy edzésen, még 2021-ben.

Az egyik edzésről készült videón látható, ahogy Ruiz Jr. dob egy kombinációt, és az utolsó balhoroggal elvéti a párnát, és állon találja az edzőjét. Az edző azonban bajnokként viselte a dolgot, bár kissé megingott, sikerült talpon maradnia, miközben Ruiz azonnal bocsánatot kért.

Az, hogy az edző így bírta az ütést csak még lenyűgözőbbé teszi, hogy még a korábbi kétszeres nehézsúlyú bajnok, Anthony Joshua sem tudott megbirkózni Ruiz Jr. erejével. A páros még 2019-ben találkozott a ringben, és Ruiz Jr. teljesen esélytelenként vágott neki a meccsnek, de a mexikói mindenkit meglepett, amikor négyszer is padlóztatta Joshuát, mielőtt a hetedik menetben megállította volna. A győzelemmel Ruiz Jr. lett a WBA, a WBO és az IBF egyesített bajnoka, bár ez nem tartott sokáig, mivel a pár még abban az évben visszavágót vívott, és Joshua visszaszerezte a címeit.

Legutóbb Ruiz egyhangú pontozással nyert Luis Ortiz ellen, míg Deontay Wilder az első menetben kiütötte Robert Heleniust. Ezt követően a WBC elrendelte az ideiglenes bajnoki címmérkőzést kettőjük között. Egyelőre azonban még nem erősítették meg a mérkőzést, mivel Wilder más lehetőségeket fontolgat, menedzsere, Shelly Finkel szerint a „Bronzbombázó” Joshuát szeretné legközelebb.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ