(Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images)

Kiszivárgott?! Október 24-én a UFC 294-en egy hatalmas meccs vár mindenkire

A népszerű YouTuber és küzdősportrajongó Adin Ross véletlenül felfedhette, hogy a Khamzat Chimaev és Kamaru Usman váltósúlyú összecsapása le van rögzítve őszre.

Ross, a népszerű élő közvetítő, aki hírességekkel való együttműködéséről ismert, rendszeres résztvevője a  UFC és a boksz eseményeinek szerte az országban. Több millió követője van a közösségi médiában és több mint 900 000 feliratkozója a YouTube-on, így Rossnak valószínűleg vannak olyan magas rangú barátai, akik fontos információkat bízhattak rá egy be nem jelentett, nagy horderejű UFC-meccsel kapcsolatban. Sajnos úgy tűnik, hogy ez a bizalom tévesnek bizonyult, mivel Ross látszólag kiszivárogtatta a híreket a veretlen csecsen szörnyeteg Khamzat Chimaev és a korábbi váltósúlyú bajnok Kamaru Usman közötti, erősen pletykált összecsapásról.

A @HappyPunchPromo által a Twitterre feltöltött klipben, amelyet alább láthatsz, Ross úgy tűnik, mintha azt hinné, hogy a mérkőzés már közismert tény, mielőtt rájönne, hogy lehet, hogy egy nagyon nagy macskát engedett ki a zsákból.

„Tesó, ti most mit húzzátok az agyam? Nem tudjátok? Usman és Chimaev. Mi a franc. Október 21. Ti barmok nem tudtátok? Pillanatokkal később úgy tűnik, Ross rájön, hogy épp most adott át a rajongóknak egy hivatalosan be nem jelentett információt. „Ó, várjatok. Én csak nem…”

Hogy Adin Ross hogyan jutott az információ birtokába, nem tudni, de ismételten, tekintve, hogy internetes híresség és a UFC eseményeinek rendszeres látogatója, teljesen lehetséges, hogy Ross fülébe jutott egy belsős információ.

Az igazsághoz tartozik, hogy a Khamzat Chimaev vs. Kamaru Usman nem annyira nagy meglepetés. A „nigériai rémálom” nyíltan kérte a Chimaev elleni meccset, amit Dana White, a UFC elnöke 100%-ban legitimnek erősített meg. Chimaev tovább szította a pletykákat, amikor a YouTube-on elárulta, hogy a meccs már készül, bár akkor még messze nem volt megerősítve. Lehetséges, hogy mindkét férfi megegyezett az időpontban, ami a UFC 294 lenne Abu Dhabiban, de még nem írták alá a szerződést.

Borítókép: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ