(Photo by Francois Nel/Getty Images)

Anthony Joshua bejelentette új edzőjét

Anthony Joshua most már hivatalosan is Derrick Jamest nevezte ki új vezetőedzőjének az április 1-jén Jermaine Franklin ellen esedékes visszatérő mérkőzése előtt.

A korábbi egyesített nehézsúlyú világbajnok az Oleksandr Usyk vereségek után térhet vissza az amerikai kihívó ellen, akit legutóbb novemberben Dillian Whyte ellen láthattunk harcolni. AJ korábban Sheffieldben edzett Robert McCracken mellett karrierje nagy részében, egészen az Usyk elleni 2021-es első vereségéig. Ezt követően váltott, és az USA-ba indult új edzőt keresni. Joshua úgy döntött, hogy csatlakozik Robert Garciához, és magával hozta az Egyesült Királyságba, hogy felkészüljön az Usyk elleni második mérkőzésre.

https://www.instagram.com/p/CmGGGyvOfB4/?hl=hu

A második vereséget követően azonban AJ úgy döntött, hogy ismét változtat a dolgokon. Ismét Amerikába repült, hogy különböző edzőket próbáljon ki, és ezúttal Jamesnél kötött ki. James az egyesített WBA, WBC és IBF váltósúlyú világbajnok, Errol Spence és a vitathatatlan WBA, WBC, IBF és WBO szuperváltósúlyú király, Jermell Charlo edzője. Joshua Texasba utazott felkészülni, és most először fog az USA-n kívül felkészülni.

A hír, hogy Joshua összeállt Jamesszel, az egyik legrosszabbul őrzött titok volt a bokszvilágban, és a Franklin-meccs bejelentésével együtt hivatalosan is megerősítették hétfőn.


Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ