Bisping: Chandler legyőzése esetén McGregor címért mehetne

Michael Bisping úgy véli Conor McGregor hamarosan egy újabb bajnoki mérkőzésen találhatja magát.

Bisping, a UFC Hall of Famer és korábbi középsúlyú bajnok, biztos benne, hogy McGregornak csak egy győzelmet kell aratnia a ketrecbe való visszatérése során, hogy újra címmérkőzést kapjon. Az ír szupersztár várhatóan még idén visszatér Michael Chandler ellen, miután mindketten befejezik edzői feladataikat a “The Ultimate Fighter” új évadában. A “TUF” 31. évada augusztus közepén fejeződik be.

Bisping úgy véli, McGregornak csak túl kell lépnie Chandleren, hogy esélyt kapjon a UFC övre.

„Ha McGregor nyerni fog Chandler ellen, akkor legközelebb az övért fog harcolni. Ez biztos. 100 százalék. Csak készülj fel rá mentálisan. Függetlenül attól, hogy mit gondolsz, ő a sportág legnagyobb sztárja. Ő egy korábbi kétsúlyú bajnok, és olyan ember, akit az emberek látni akarnak harcolni. Szóval ha kimegy és legyőzi Michael Chandlert, aki a világ egyik legjobb könnyűsúlyú harcosa, és ezt izgalmasan teszi, akkor őszinte leszek: nem lesz gondom azzal, hogy az övért küzdjön” – mondta Bisping a YouTube-csatornáján.

Bisping kiegyenlítettnek látja a küzdelmet. Függetlenül attól, hogy mi lesz az eredmény, óriási tisztelettel tekint McGregorra, hogy a Chandler elleni meccset választotta, mivel szerinte ez az egyik legkeményebb meccs számára a divízióban.

„Tisztelem őt, amiért elvállalta ezt a meccset. Voltak könnyebb meccsek is, amiket elvállalhatott volna. Volt egy pletyka, miszerint McGregor Tony Ferguson ellen lépett volna ketrecbe. Tisztelem Tonyt, de nyerhetőbb küzdelem lett volna…”


Borítókép: Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ