Anthony Joshua válaszolt Tyson Furynak

Úgy tűnik, hogy a “britek csatája” végre megtörténik. Anthony Joshua megerősítette, hogy azon dolgozik, hogy aláírja a szerződést, amely alapján összecsaphat Tyson Furyval.

Mi hiányzik még ahhoz, hogy ez megtörténjen? Joshua szerint ő és a csapata is készen áll arra, hogy a mérkőzés létrejöjjön.

„Évek óta kötünk szerződéseket, ez nem az én kezemben van, hanem a jogi csapatéban, ezért alkalmazunk ügyvédeket. Ismerik a boksz történelmét, győződjenek meg róla, hogy jól értik a jogi feltételeket” – figyelmeztette Furyt.

A papírmunka ellenére Joshuának nincs kétsége afelől, hogy ők ketten össze fognak csapni egymással.

„Ezért van jó menedzsmentje és jó ügyvédjei. Természetesen alá fogom írni a szerződést, csak jelenleg néhány ügyvédnél vannak a papírok.”

Ez a válasz azért jött, mert Fury ultimátumot küldött Joshuának, hogy ha nem írja alá hétfőig, akkor keres magának másik ellenfelet. Ez inkább nyomásgyakorlás volt Fury részéről. A másik opció Oleksandr Usyk volt, azonban a hétvégén változtak a tervek. Joe Joyce Joseph Parker felett aratott győzelmével ő lett a kötelező kihívó a WBO címért az ukrán ellen.

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ