MIAMI, FLORIDA - MARCH 08: Arman Tsarukyan interacts with fans during a Q&A session prior to the UFC 299 ceremonial weigh-in at Kaseya Center on March 08, 2024 in Miami, Florida. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Arman Tsarukyan végre megszólalt az eltiltása után: „A többiek foglaljanak helyet”

A spekulációk közepette, hogy októberben visszatérhet-e, hogy a UFC 308-on megküzdjön a vitathatatlan könnyűsúlyú bajnokkal, Islam Makhachevvel, az első számú kihívó, Arman Tsarukyan megerősítette, hogy legközelebb az orosz ellen fog harcolni – a többi kihívót pedig arra buzdította, hogy várakozzanak.

Tsarukyan legutóbb áprilisban, a UFC 300-on szerepelt, ahol a korábbi bajnok Charles Oliveira ellen lépett ketrecbe. A Sao Pauló-i harcos felett aratott győzelemmel Tsarukyan bebiztosította a divízió első helyét – bár sokak szerint vitatott a győzelme. Mielőtt azonban az örmény sportoló belépett volna az Octagonba, a UFC 300-on verekedésbe keveredett egy nézővel, aminek következtében a Nevada Állami Atlétikai Bizottság utólag pénzbüntetést és visszamenőleges hatályú felfüggesztést szabott ki rá.

Tsarukyan azt állítja, hogy ő lesz a következő a sorban, aki megküzdhet Makhachevvel egy címmeccs visszavágón a UFC 308-on, még ebben az évben, Abu Dhabiban, az Egyesült Arab Emírségekben.

„Én vagyok az, aki legközelebb a bajnoki övért harcol” – posztolta Arman Tsarukyan a hivatalos X-fiókján. “A többiek leülhetnek. #AndNew”

Tsarukyan megjegyzései azután jöttek, miután mind Dustin Poirier, mind pedig a korábban említett Oliveira, akinek edzője, Diego Lima megerősítette, hogy tárgyalásokat folytat a UFC illetékeseivel, hogy mehessenek a bajnoki címért Tsaukyant megelőzve.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ