Arum: tudtam, hogy Hearn megtalálja a módját, hogy szabotálja a Fury-Joshuát

A Top Rank vezérigazgatója, Bob Arum, aki a WBC nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury társpromótere, kitart azon álláspontja mellett, hogy Eddie Hearn, Anthony Joshua promótere “megölte” a két hazai rivális év végi összecsapásának lehetőségét.

A két fél az elmúlt hetekben tárgyalt – Fury és a képviselői azt állították, hogy Joshua és Hearn húzta az időt a megállapodás véglegesítésével. Hearn cáfolta ezeket az állításokat – kijelentve, hogy számos kérdést kellett megoldani ahhoz, hogy véglegesítsék a megállapodást a decemberi cardiffi mérkőzésre. A múlt héten Fury azzal fenyegetőzött, hogy más ellenfelet választ – több nevet is emlegetett, például a korábbi WBA-bajnok Mahmoud Charr-t.

Arum állítja, hogy hétfőn már minden végleges lehetett volna – de úgy véli, Hearn megpróbálta elkerülni azt a lehetséges forgatókönyvet, hogy Joshua zsinórban harmadik mérkőzését is elveszítse – miután egymás után két vereséget szenvedett Oleksandr Usyk ellen.

„Hearn nem akarja ezt az egész mérkőzést, mert ha tényleg akarná, akkor azt mondja, hogy üljünk le egy szobába és véglegesítsünk mindent és pár óra alatt meg is lettünk volna. Nagyon szomorú ez az egész, mert tényleg azt érzem, hogy mindkét bunyós akarta ezt a harcot. Az első kérdés a közvetítési jogok miatt volt, de egy megbeszélést követően, lám, mindenki megegyezett mindenben” – mondta Arum a Sky Sportsnak.

„Nos, Mr. Hearn viszont az első pillanattól kezdve nem akarta, hogy ez a meccs megtörténjen, ezért lelassította a dolgokat. Majdnem 60 éve vagyok ebben a szakmában, így meg tudom mondani, ha valaki nem akarja ezt az egészet. Itt, amikor a százalékok már eldőltek a fizetésről, nem volt igazi probléma. Három órán át ülhettünk volna egy irodában, és mindent véglegesíthettünk volna, de Hearn nem volt hajlandó ezt megtenni. Tudtam, hogy Eddie megtalálja a módját, hogy szabotálja a mérkőzést Nem nevetséges ez?”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ