Conor McGregor lerántotta a leplet, hogy melyik súlycsoportban fog visszatérni

A korábbi kétsúlycsoportos UFC bajnok, Conor McGregor elárulta, hogy a visszatérését váltósúlyban tervezi, miután a legutóbbi két mérkőzését a könnyűsúlyban vívta.

McGregor, aki korábban könnyűsúlyú és pehelysúlyú bajnok volt a UFC zászlaja alatt, legutóbb tavaly júliusban, a UFC 264-es mérkőzésen Dustin Poirier ellen lépett ketrecbe, és az első menetben TKO vereséget szenvedett, miután eltört a bal síp- és szárkapocscsontja.

Az azóta eltelt időben a 34 éves McGregor hatalmasra nőtt, miközben a műtétje utáni felépülésén dolgozik. Az ír ketrecharcos várhatóan 2023 első hónapjaiban tér vissza az Octagonba, több mint egy évnyi inaktivitást követően.

“Mindenképpen” – tweetelte Conor McGregor egy Twitter-felhasználónak válaszolva, aki megkérdezte, hogy váltósúlyban fog-e legközelebb harcolni.

Legutóbb 2020 januárjában küzdött váltósúlyban, amikor 40 másodperces domináns kiütéses győzelmet aratott a most visszavonult, Donald Cerrone felett. McGregor profi karrierje során 2-1-re állt a váltósúlyban, első Octagonbeli vereségét 2016-ban Nate Diaz ellen szenvedte el.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ