Aspinall szerint a londoni UFC 286-on való visszatérés “nagyon valószínűtlen”, de nem teljesen kizárt

Tom Aspinall szívesen visszatérne a UFC 286-on, de kétli, hogy ez lenne a bölcs döntés. Aspinall térdműtéten esett át, miután tavaly júliusban a UFC Fight Night 208-on Curtis Blaydes ellen elszenvedett TKO vereség során elszakadt az MCL-je és a meniscusa, valamint megsérült az ACL-je is.

A március 18-án Londonban megrendezésre kerülő UFC 286 közeledik, így a 29 éves brit úgy gondolja, hogy azon a napon készen állhat a visszatérésre, de vajon megéri-e a kockázatot?

„Az egóm azt akarja mondani, hogy tegyenek fel a kártyára és csináljuk, de hosszú távon kell gondolkodnom, amit eddig nem tettem meg, és mindent rendbe kell tennem. Nem zárom ki (a londoni UFC-n való harcot). Jelen pillanatban ez még úgy 14-15 hét múlva lesz. És ezen a ponton még nem végeztem sok nehéz edzést. Igazából csak rehabilitációról van szó. De készen állok-e 14 hét múlva? A válasz igen. De készen állnék-e 14 hét múlva egy bajnoki meccsre? Nem tudom. És ha nem tudom, akkor nem ez a helyes válasz” – mondta Aspinall az OLBG-nek adott interjúban.

Aspinall sérülése mindössze 15 másodperccel a Blaydes elleni meccs után történt, miután egy jobb rúgást mért ellenfele combjára. Szeretne meggyőződni arról, hogy megfelelően meggyógyult, mielőtt újra versenyezne.

„Nem engedhetem meg magamnak, hogy ez (a sérülés) újra megtörténjen. Nem a pénzügyekről beszélek, hanem az egómról. Az egóm nem bírja ki még egyszer, nem történhet meg. Egyszerűen nincs rá esély, hogy ezt még egyszer megengedjem. A térdemnek 1 millió százalékosnak kell lennie. Még nem rúgok, de már edzettem egy kicsit. Már teljes értékűen tudok birkózni, ami nagyszerű.”

Borítókép: Adam Davy/PA Images via Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ