Getty Images

Tony Ferguson felajánlotta, hogy segít Jake Paulnak: lehetsz az egyik tanítványom

A korábbi ideiglenes UFC könnyűsúlyú bajnok, Tony Ferguson felajánlotta, hogy edzési tanácsokat ad a veretlen profi bokszolónak, Jake Paulnak a várhatóan még ebben az évben esedékes vegyes harcművészeti debütálása előtt, miután “többéves” szerződést kötött a PFL-lel (Professional Fighters League).

Ferguson tavaly év végén kiesett a hivatalos könnyűsúlyú top 15-ből, miután kiábrándító öt egymást követő vereséget szenvedett el, legutóbb Nate Diaz ellen a UFC 279-en. A vereség Ferguson ötödik vereségét jelentette a sorozatban, miután a Michael Chandler, Beneil Dariush, Charles Oliveira és Justin Gaethje ellen sem tudott nyerni.

Ami Pault illeti, az ohiói születésű bunyós októberben a Showtime zászlaja alatt a korábbi UFC középsúlyú bajnok, Anderson Silva ellen lépett szorítóba, és profiként 6-0-ra javította mérlegét egy egyhangú pontozásos győzelemnek köszönhetően. Paul a héten egy “többéves” szerződést írt alá a PFL-lel, mielőtt várhatóan 2023 vége előtt debütálna MMA-ban.

Ferguson némi bátorítást kínálva a szókimondó YouTuber Paulnak felajánlotta, hogy edzhetne nála, mint az egyik “tanítványa”.

„Szólj, ha szükséged van egy jó MMA edzőre @jakepaul. Lehetsz az egyik tanítványom.”

Borítókép: Jason Miller/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ