Az OKTAGON összeereszti a legjobbakat: Kertész Máté készen áll!

Az OKTAGON MMA szervezet a legutóbbi nagy OKTAGON TIME sajtótájékoztatón jelentette be a Tipsport Game Changer nevű látványos milliós piramisát, amely a váltósúlyban kínál majd vonzó küzdelmeket.

A piramis 16 harcost foglal magába, akik közül 7-et már felmentettek a titkosítás alól. Ráadásul most egy másik név is megerősítést nyert, aki a legutóbbi teljesítménye után mindenképpen megérdemli a helyet.

https://www.instagram.com/p/ClooYGsrUeC/?hl=hu

Csütörtökön megerősítették, hogy az első hét résztvevő: Kincl, Kozma, Apollo, Velickovic, Jungwirth, Eckerlin és Kertész Máté. Sokakban felmerült a kérdés, hogy miért Apollo került be és nem Brito.

„Ezt akartam kérdezni. Most már bajnok vagyok, akkor miért nem vagyok a piramisban?” – mondta Kaik Brito a meccs után.

„Kaik benne van. Most került be” – erősítette meg Ondrej Novotny promóter. „Nyilvánvalóan viszonylag kevés időnk volt arra, hogy összerakjuk, és őszintén szeretnénk, ha ez egy európai Bajnokok Ligája lenne. Nem akartuk Kaik felkészülését megzavarni. Tudtuk, hogy ha legyőzi Kozmát, akkor természetesen megkapja a lehetőséget. Így két nem európai harcos lesz a mezőnyben, de szerintem ennek minden OKTAGON-rajongó inkább örül, mint fordítva.”

https://www.instagram.com/p/Clo12owJoTh/?hl=hu

Bár Brito a Kozma elleni meccs után arra panaszkodott, hogy fáj a keze, de úgy érzi semmi komoly, és hogy gond nélkül vállalja a márciusi meccset. Ha csak ezt a nyolc nevet nézzük, már látszik, hogy rohadt érdekes és vonzó párharcok elé nézünk, amiket aligha tudnánk elképzelni a divízión belül. Lássuk tehát, milyen további arcokkal bővül a projekt.

Borítókép: OKTAGON MMA

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Oktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ