Stephen Thompson arcát összevarrták, míg Kevin Holland törött kézzel került kórházba

Stephen Thompson és Kevin Holland egy kicsit megviselt állapotban van, miután a 2022-es év egyik legjobb MMA küzdelmét vívták a UFC Orlandóban.

A váltósúlyú duó a UFC legutóbbi főmérkőzésén találkozott egymással, amely több mint megfelelt a várakozásoknak, hiszen 20 percen püfölték egymást a floridai Amway Centerben. Holland remekül kezdett, hiszen az első menetben egy hatalmas jobbegyenessel megingatta ellenfelét. Ez azonban végül az ő vesztét jelentette, mivel mindeközben eltört a keze, ami a küzdelem hátralévő részében gondot okozott neki. 

A menetek előrehaladtával Thompson kezdte átvenni az irányítást, majd a nagy csata után Holland sarka a negyedik menet végén úgy döntött, hogy elég volt a kockáztatásból, és bedobták a törölközőt. Lehet, hogy a Wonderboy hatalmas győzelemmel távozott a UFC Orlandóból, de nem úszta meg sértetlenül, mivel a meccs után több öltéssel kellett összevarrni az arcát.

„Meg akartam mutatni a UFC-nek és a szurkolóknak, hogy Wonderboy még mindig itt van. Úgy érzem, mintha 25 éves lennék. Még mindig itt vagyok és van még bennem spiritusz” – mondta Thompson.

„Kemény a feje testvér. Nem egy, hanem három ujjpercem tört el rajta, hatalmas tiszteletem neki” – mondta Holland.

Borítókép: talksport.com

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ