(Photo by Francois Nel/Getty Images)

Barry Hearn: Joshua karrierje válaszúthoz érkezett, nem engedhet meg magának még egy vereséget

Barry Hearn, a Matchroom alapítója egyértelművé teszi, hogy a korábbi kétszeres nehézsúlyú világbajnok Anthony Joshua “nem engedhet meg magának még egy vereséget”, ha a súlycsoport élvonalába akar tartozni.

Joshua, akinek három veresége is van a karrierje során, szeretne visszatérni, miután egymás után két vereséget is szenvedett a WBO, IBF, IBO, WBA bajnok Oleksandr Usyk ellen.

A brit sztár 2023 első negyedévében szeretné folytatni pályafutását.

„Válaszúthoz érkezett a karrierje. Nem engedhet meg magának még egy vereséget” – mondta Barry Hearn a Sky Sportsnak.

Ellenfelet még nem neveztek meg, mivel Joshua ismét új vezetőedzőt keres. A legutóbbi mérkőzésén Joshua a veterán edzővel, Robert Garciával dolgozott együtt. Az első számú jelölt: Dillian Whyte, akit Joshua még 2015-ben a hetedik menetben kiütött.

A WBC nehézsúlyú világbajnoki címét birtokló Tyson Fury egy esetleges teljes divízióegyesítésre készül Usykkal. Győzelem vagy vereséget követően, Fury számára az egyik legnagyobb meccs a Joshua elleni leszámolás – de Joshuának nyilván addig nyernie kellene.

Az idősebbik Hearn úgy véli, hogy a jövő év végéig összejön ez a viadal.

„A meccs, amit végül mindannyian látni szeretnénk, az AJ Fury ellen. Vannak sztorik: Tyson azt mondja, hogy a meccs soha nem fog megtörténni, Joshua pedig, hogy inkább Dillian Whyte ellen bokszolna. Felejtsék el mindezt. Ennek a meccsnek meg kell történnie, és szerintem 2023 végén meg is történik, az összes övért.”

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ