Strickland: a bírók nem tudják, hogyan kell végezni a kib*szott munkájukat

Sean Strickland nem ért egyet a UFC Fight Night 216-on Jared Cannonier ellen elszenvedett vereségének pontozásával.

Strickland megosztott pontozással kikapott Cannonier ellen a szombati középsúlyú főmérkőzésen a Las Vegas-i UFC Apexben. A küzdelem az elejétől a végéig izgalmas volt, de nem volt sok olyan akció, ami egyértelművé tette volt a sikert. A három bíró a ketrec mellett nem tudott egyhangúan megegyezni egyetlen menetben sem, ketten 49-46-os lapot adtak Cannoniernek, míg Strickland 49-46-ot kapott attól az egy bírótól, aki szerint ő nyert.

A frusztráció egyértelműen látszott az oktogonban, miután Stricklandet kihirdették a küzdelem vesztesének, és rövid gondolkodási idő után világossá tette, hogy szerinte a bírók cserbenhagyták őt.

„Ez egy kib*szott fájó vereség. Le a kalappal Jared előtt, de olyan bírók vannak ott, akik nem tudják, hogyan kell végezni a kib*szott munkájukat. Ha megnézed a pontozólapokat és az ütéseket, földre viteleket, mást látsz. A szakma szakértői odajöttek hozzám, és azt mondták, nem tudják, hogyan veszítettem el ezt a meccset. Mindegy, most már be fogom a pofámat.”

Strickland egymás után kapott ki az öt legjobb ellenféllel szemben. Még nem tudni, hogy ki ellen és mikor fog küzdeni, de tovább szeretne mihamarabb lépni és a következő ellenfelére koncentrálni.

„Vissza a tervezőasztalhoz. Jöjjön a következő.”

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ