Bellew: Joshua képes legyőzni Usykot

Az egykori cirkálósúlyú bajnok Tony Bellew nagyon jól ismeri Oleksandr Usykot. 2018-ban vívta Usyk az utolsó összecsapását cirkálósúlyban, éppen Bellew ellen, akit kiütött. Bellew ezt követően visszavonult a boksztól.

Usyk ezután fellépett a nehézsúlyba, ahol rögtön a harmadik mérkőzésén legyőzte Anthony Joshuát, és megszerezte az IBF, IBO, WBA és WBO nehézsúlyú bajnoki címeket. Joshua ezután azonnal élt a visszavágói záradékával, amire augusztus 20-án kerül sor Szaúd-Arábiában.

Bellew úgy véli, honfitársa képes legyőzni Usykot.

„A világ bármelyik nehézsúlyú harcosát képes legyőzni Joshua. Megvan minden tulajdonsága, fizikai képessége, hogy bárkit legyőzzön. Csak mindezt meg kell értenie, tudnia kell és el kell hinnie. A legjobb bárkit képes legyőzni. Csak késznek kell lennie arra, hogy visszanyúljon pár régi szokásához. Tudom, hogy hiszi, hogy nyerni fog, de ezt a ringben is így kell éreznie. Egy dolog kimondani, más megvalósítani” – mondta Bellew az IFL TV-nek.

Joshua számos módosítást alkalmazott a csapatában, hogy felkészüljön a második összecsapásra. Például megvált Robert McCracken régi edzőjétől, akinek helyét Robert Garcia vette át.

Borítókép és fotók: Nick Potts/PA Images a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ