Krämer Peti legutóbbi ellenfele, már a WBO regionális övért harcol

Josh Kelly július 30-án, szombaton a Newcastle-i Vertu Motors Arénában ringbe a WBO regionális bajnoki címért, ahol az ellenfele Lucas Bastida lesz.

Kelly számára ez egy hatalmas esély, hogy betörjön a WBO világranglista mezőnyébe. Legutóbb Krämer Peti ellen harcolt, ahol magabiztos győzelmet aratott és ezt az önbizalmat szeretné tovább vinni. A világranglista azt is jelentené, hogy jöhetnének a nagy nevek. A vitathatatlan bajnok, Jermell Charlo, akit szeretne megkörnyékezni Kelly.

Fotó: Krämer Peti /Facebook

„Boldog vagyok, készen állok. Nem szabad azonban elfelejtenünk azt a tényt, hogy az ellenfelem is biztosan még jobban fog készülni a tét miatt. A tábor minden pillanatát megélem, ha világbajnoki céljaid vannak, akkor biztos lehetsz benne, hogy világbajnokként készülsz. A WBO öv további fűszert ad az egész harcnak, kimegyek oda, és a család és a barátaim előtt bezsebelem az övet.”

Bastida azonban nem egy veszélytelen ellenfél, 25 évesen 18 győzelem 1 döntetlen és 1 vereség a mérlege. A két fél között tehát nincs sok különbség, ami garancia a technikás és kiváló csatára, akik mindent beleadnak, hogy megszerezzék az övet.

https://www.instagram.com/p/Cf3jJQcAAM3/?hl=hu

Borítókép és fotók: Nathan Stirk/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ