(Photo by Eric Alonso/Getty Images)

Ben Askren már nem tartja Conor McGregort elit harcosnak

Ben Askren nem biztos Conor McGregor harcos jövőjében. McGregor és Michael Chandler a tervek szerint a „The Ultimate Fighter” 31. évadának befejezése után fognak összecsapni.

McGregor nem harcolt azóta, hogy 2021 júliusában eltörte a lábát a Dustin Poirier elleni TKO vereség során, és azóta a visszatérésre készül. De Askren nem látott semmi olyat McGregortól, ami azt mutatná, hogy újra éhes lenne, hogy megmérkőzzön a legjobbakkal.

„Mikor láttál utoljára edzésvideót Conor McGregortól? Minden videó, amit látok, azon bulizik, táncol, iszik. Nem is tudom. Ez a fickó még komolyan veszi ezt a dolgot? Gazdag. Úgy tűnik, azt csinálhat, amit csak akar. De nem is kell őt már igazán elit harcosnak tekintenünk. Ezt újra be kell bizonyítania nekünk. Nem hiszek abban, hogy Conor McGregor még valaha is rendszeresen fog küzdeni. Láttam, hogy azt mondta, hogy a következő évben háromszor vagy négyszer akar ketrecbe lépni. z nem fog megtörténni. Ugyan már, ember. Hat év alatt négyszer harcolt. Miért ugrana ez meg háromra vagy négyre egy év alatt? Ez őrültség – és még arról sem vagyok meggyőződve, hogy végül a Michael Chandler elleni csata összejön” – mondta Askren a „Funky & The Champ” című műsorában.

Askren műsorvezető társa, Daniel Cormier elmondta neki, hogy McGregor leadta az első mintáját az Amerikai Doppingellenes Ügynökségnek (USADA), de Askren ezt sem hiszi el.

„Ez lenne az első lépés. Nem hiszem, hogy ténylegesen leadta volna a mintát. Lehet, hogy én vagyok itt a gyűlölködő, szkeptikus, de szeretném látni, hogy megküzd valakivel. Az utolsó négy meccséből 1-3-ra áll. Az elmúlt hat évben egyetlen győzelme van Donald Cerrone ellen. Egyáltalán nem volt aktív, 2021 júliusa óta nem láttuk. Ez majdnem két évvel ezelőtt volt.”

McGregor a sportág legnagyobb sztárja, és már rengeteget elért, kétszeres bajnok lett a UFC-ben. Askren úgy gondolja, hogy a legjobb napjai már a háta mögött vannak.

„Szerintem Conor a nagyzási képzelgéseiben valószínűleg még mindig a csúcson látja magát, és valószínűleg még mindig úgy látja, hogy nyerni fog egy övet. Van rá esély, mert figyelj, itt van a dolog Michael Chandlerrel – és én szeretem Michael Chandlert, az egyetemi csapattársam volt -, de minden Michael Chandler-meccs szinte egy pénzfeldobás. Van rá esély, hogy kinyírja ezt a fickót. McGregor keményen üt. Nem is tudom. Azt akarom, hogy Michael nyerjen, de akárhogy alakulhat, hatalmas meccs lesz, ami után lehet övért mehet közülük valaki. Ki tudja?”

Borítókép: Eric Alonso/Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ