Caleb Plant Jermall Charlot veszi célba, és „könnyű munkának” tekinti

Az IBF korábbi nagyközépsúlyú bajnoka, Caleb Plant közvetlen kihívást intézett Jermall Charlóhoz, aki jelenleg a WBC világbajnoki címét birtokolja középsúlyban.

Plant pályafutása első vereségét még novemberben szenvedte el, amikor a mexikói szupersztárral, Saul „Canelo” Alvarezzel megvívta a WBC, WBA, WBO, IBF nagyközépsúlyú világbajnoki címegyesítő mérkőzést. Plant a vereség ellenére, sokak szerint sokkal jobban teljesített, mint azt egyes megfigyelők jósolták.

„Te vagy a következő célpontom Charlo. Még az év vége előtt kitalálhatjuk, mikor csapunk össze, könnyű munka leszel számomra” – nyilatkozta Plant a közösségi médiában Charlonak címezve.

Charlo azon gondolkodik feljebb lép egy súlycsoportot, míg Plant ebben az évben több nagy harcban szeretne részt venni. Mindkét harcos vb-címekre pályázik, és ebben Canelónak is nagy szerepe lehet. Még novemberben Canelo engedélyt kért egy nagy súlyugrásra, cirkálósúlyba, hogy kihívja a WBC bajnokát, Ilunga Makabut. De nincs garancia arra, hogy Canelo betartja ezt a tervet. Ehelyett úgy dönthet, hogy megtámadja a félnehézsúlyt. Ha Canelo feljebb lépne, előfordulhat, hogy nem tér vissza, ami viszont mind a négy címet megnyitná.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ