Getty Images

Beneil Dariush: Dustin Poirier fontolja meg a visszavonulást, ha csak neveket hajkurászik

Beneil Dariush frusztrált amiatt, hogy Dustin Poirier-t nem érdekli az ellene való küzdelem.

Poirier miután a UFC 281-en legyőzte Michael Chandlert, a korábbi ideiglenes bajnok azt mondta, hogy olyan meccset keres, ami izgalmas számára.

Bár Dariush egy száguldó top versenyző, aki számos bónuszt tudhat magáénak, nem igazán tetszik Poiriernek.

„Bárcsak egy kicsit világosabb lenne, hogy mi az, ami nem izgatja őt bennem? Nem elég izgalmasak a meccseim? Vagy a képességeimről van szó? Vagy csak azért, mert nincs akkora nevem? Ha ez az egész csak a nevem miatt van, akkor tényleg meg kell fontolnia, – és ezt a lehető legkedvesebben mondom, nem akarok pöcs lenni -, de tényleg meg kellene fontolnia a visszavonulást. Mert ha a nevek után kutatsz, ha csak olyanokkal akarsz bunyózni, akiknek hírértéke van, akkor jönnek majd a fiatal kutyák. Fiatalok, éhesek és gyilkolni akarnak. Már most is a közelben vannak. Nem sok Michael Chandler maradt a divízióban. Hány ilyen meccset tudsz még szerezni? Meg kell küzdened az egyik ilyen kutyával, és jelenleg én vagyok az élen ezek közül a fickók közül. Szóval vagy lépj feljebb, vagy gondolkodj valami máson. A bunyó nem olyan sport, amit félszívvel akarsz űzni. Szóval ha nem száz százalékosan teszi magát bele, akkor tényleg gondolkodjon el, mit is csináljon” – mondta Dariush a Submission Radio-nak.

Dariushnak türelmesnek kell lennie, hogy komoly meccset kapjon. Nyolcra növelte győzelmi sorozatát, miután a UFC 280-on lenyűgöző győzelmet aratott Mateusz Gamrot ellen, de a címmérkőzésről lemondott, miután a pehelysúlyú bajnok Alexander Volkanovski úgy döntött, hogy egy súlycsoporttal feljebb lép, hogy a kettős bajnoki címre törjön.

Dariush azonban nem bánja, hogy kiütötte a top kihívókat. Élvezi a kihívást, hogy a divízió legjobbjai ellen küzdhet.

„Ezek olyan fickók, akikkel tényleg meg akarok küzdeni. Nem azért küzdöttem Gamrot ellen, mert muszáj volt. Nem kényszerítettek rá. Azért harcoltam Gamrot ellen, mert azt gondoltam: „tesó, nézd meg, milyen meccse volt Arman ellen. Micsoda rohadt jó bunyót tett le, és ez felpezsdítette a vérem”. És ugyanez a helyzet, amikor Dustin Poirier Michael Chandler elleni meccsét nézem. Felpörget, és meg akarok küzdeni ezekkel a srácokkal. Nagyszerűek. Bizonyos dolgokat nagyon jól csinálnak, és nagyszerű lenne, ha megmérkőzhettem volna velük. De nem tehetsz semmit, ha ők nem akarják.”

Borítókép: Josh Hedges/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ