„Joe Joyce véleményem szerint most sokkal veszélyesebb, mint Fury”

Annak ellenére, hogy még csak 34 éves, egyik sparringpartnere szerint Tyson Fury legjobb napjai már a háta mögött lehetnek.

A ‘The Gypsy King’ 2008 óta profi, és ez idő alatt 34 mérkőzést vívott, és a mai napig veretlen. Ezzel együtt, bár senki sem tudott győzelmet aratni a “Cigánykirály” felett, ez nem jelenti azt, hogy nem sérült meg. Fury-t korábban Steve Cunningham is megfogta, és a Deontay Wilder elleni három mérkőzése során is többször a padlón találta magát.

Legutóbb Fury a szintén veretlen nehézsúlyú társával, Alen Babiccsal edzett, aki elárulta, hogy bár nagy rajongója a “Cigánykirálynak”, úgy véli, hogy “elfogyott”.

„Ő az egyik kedvenc személyiségem. Egy hónapig voltam a táborában, és nagyon jó volt hozzám, mindent megadott nekem. Ő egy igazi személyiség. Szerintem Joe Joyce-nak sincs ilyen, de még meg sem közelíti. De Joe Joyce véleményem szerint most sokkal veszélyesebb srác. Fury már azt mondogatta, hogy fáj a karja, könyöke, mindene. Joe Joyce egy ilyen zsonglőr, egyszerűen nem érez fájdalmat. Valami olyasmi, mint én magam. Egyszerűen nem érez fájdalmat, csak megy tovább. Nem tudom, hogy okos dolog lenne-e Tyson Fury részéről elvállalni ellene egy meccset. Szerintem az lenne az eddigi legkeményebb párharca, de soha nem írnám lá Furyt. Ő a bajnok, és ez nem véletlen” – mondta Babic az iD Boxingnak.

Maga Fury is beismerte korábban, hogy már nem a régi.

„Olyan vagyok, mint egy öreg benzines, Ford Escort, 250 000 mérfölddel. Minden porcikám teljesen szét van verve. Ízületek, könyökök, térdek, hát, komoly kilométerek vannak mögöttem. Képzeld el, hogy egy nehézsúlyú embert éveken keresztül darabokra vernek, és csak megy, megy, megy… és csak elviseli a fájdalmat” – mondta Fury.

Borítókép: Josh Hedges/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ