Bill Haney azt állítja, Floyd Mayweather azután vonult vissza, hogy sparringolt a fiával

Azt mondják, ami a sparring során történik, az ott is marad. De Bill Haney azt állította, hogy Floyd Mayweather a fiával, Devinnel való sparring után visszavonult, és hogy “nem volt szoros”.

Haney és Mayweather közel álltak egymáshoz a’ The Dream’ karrierje elején, mielőtt elváltak útjaik. Azóta Haney vitathatatlan könnyűsúlyú bajnok lett, majd feljebb lépett kisváltósúlyba, és Regis Prograis legyőzésével WBC bajnok lett. Legközelebb április 20-án Ryan Garcia ellen vív hatalmas mérkőzést.

A FightHub TV-nek nyilatkozva Haney édesapja azt állította, hogy fia a sparringban felülkerekedett Mayweatheren, és ez döntötte el, hogy visszavonul a sportágtól.

„Meg kellett volna mutatni a sparringvideót róla és Devinről. Nem volt szoros. Mondtam is neki, hogy olyan volt, mintha Floyd a tükörbe nézett volna. A Conor McGregor elleni meccs előtt volt, amikor végleg eldöntötte, hogy nem tud tovább bokszolni igazi bunyósok ellen. Devin elkapta, és tudta, hogy ekkor ideje átadni a stafétát. Ha nem tette volna ezt meg, kihívtuk volna, ahogy bárkit. Nincs olyan ember a divízióban és környékén, akivel ne akarna megküzdeni. Ez az új korszak, ez a Devin Haney-korszak.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ