Getty Images

Bob Arum: „Lomachenko még mindig tárgyalásokat folytat egy Gervonta Davis elleni meccsről”

Az ukrán bajnok Vasiliy Lomachenko a héten az Egyesült Államokba utazik, hogy a Top Rank elnöke, Bob Arum és a bunyós menedzsere, Egis Klimas tájékoztassa a következő mérkőzéséről szóló tárgyalásokról – mondta Arum vasárnap a BoxingScene-nek.

Lomachenko és a könnyűsúlyú bajnok Gervonta “Tank” Davis képviselői tárgyalásokat folytatnak egy év végi mérkőzésről. Arum elmondta, hogy július negyedikén este meglátogatta Klimas dél-kaliforniai éttermében, és arról tájékoztatták, hogy a 36 éves Lomachenko az Egyesült Államokba jön, “hogy egy ‘Tank’ mérkőzésről tárgyaljon”.

Lomachenko már több mint öv éve üldözi a Davis elleni meccset. A veterán bunyós májusban szerezte meg az IBF könnyűsúlyú övét, amikor 11. menetben TKO-val megállította a korábbi bajnok George Kambosost, ami Lomachenko évek óta leglenyűgözőbb teljesítménye volt.

Arum és a Top Rank vezetője, Carl Moretti is tiszta vizet öntött a pohárba Davis társedzőjének, Kenny Ellisnek egy nemrégiben megjelent Instagram-bejegyzésére, amelyben azt találgatta, hogy Lomachenko “félreáll”, hogy a WBA bajnok Davis legközelebb a WBC könnyűsúlyú címvédő, veretlen Shakur Stevenson ellen küzdhessen, és Lomachenko 2025-ben várja a győztest. Stevenson legutóbb egyhangú pontozásos győzelmet aratott Artem Harutyunyan ellen a Top Rank jelenlegi szerződése szerinti utolsó meccsén.

„Ne ugráljunk előre. … Ezek a srácok szarságokat találnak ki” – mondta Arum Ellis posztjáról. Moretti hozzátette: “Szóval … valami vízhordó azt állítja, hogy ‘Loma’ most nem akarja a meccset. Ennek nincs semmi értelme”.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ