Dustin Poirier kíméletlenül trollkodik Conor McGregorral és Michael Chandlerrel

A UFC sztárja, Dustin Poirier reagált arra, hogy Conor McGregor visszatérő ellenfelének bejelentették Michael Chandlert. A ‘Notorious’ nem harcolt azóta, hogy 2021 júliusában, a UFC 264-en a Poirier elleni harmadik meccs első menetében eltörte a síp- és szárkapocscsontját a UFC 264-en.

Korábban felmerült, hogy McGregor és ‘The Diamond’ negyedszer is megküzd egymással, mielőtt befejeződne küzdősportos karrierjük. Ez a küzdelem azonban nem lesz a következő, mivel Dana White, a UFC elnöke szombaton megerősítette, hogy McGregor még ebben az évben összecsap Chandlerrel.

Poirier, aki egy Chandler elleni harmadik menetes submission győzelemről érkezett, a közösségi médiában reagált a hírre, hogy két korábbi ellenfele összecsap.

“The Ultimate Fighter – az összes gyermekem kiadása.”

Azonban hamar a vicc alanya lett, amikor Michael Johnson, aki 2016-ban brutálisan kiütötte őt, egy lépéssel tovább ment, és azt sugallta, hogy ő Poirier apja.

„Boldog napot a Johnson háztartásban! Látom az unokáimat a TUF edzőjeként. Büszke nagypapa. Sírni tudnék” – írta Johnson egy kép mellé, melyen ő látható idősebbként egy családi portréban, melyen Poirier, McGregor és Chandler is szerepel.

Egyelőre nem tudni, hogy McGregor és Chandler mikor fog megküzdeni egymással. A UFC főnöke nemrég elárulta, hogy még ebben a hónapban Las Vegasba utaznak, hogy elkezdjék a TUF forgatását és megbeszéljék a mérkőzés konkrét részleteit.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ