Borics – Burnell: Ifj. Növényi Norbi véleményét kértük ki

Borics Ádám ellenfele Mads Burnell lesz a Bellator 276-on, március 11-én. Mindketten 3 meccses győzelmi sorozatban vannak. Ez egy nagy küzdelem, hatalmas téttel, hiszen a rangsorban egymás után következnek a pehelysúlyú ranglistán, így a győztes küzdhetne meg biztosan az Aj McKee vs Patricio Pitbull csata visszavágója után a bajnokkal.

Ennek a mérkőzésnek kapcsán kerestük meg a magyar Bellator harcost, Ifj. Növényi Norbit, aki jelenleg folyamatosan a felépülésén dolgozik.

„Ez egy nagyon izgalmas párosítás, hiszen nagyon szorosan követik egymást a ranglistán. Mads Burnell egy nagyon jó harcos, a UFC-ben láttam őt harcolni igazán. Földharcban elég erős és állóharcban sem rossz. Szerintem Ádámnak több esélye van a győzelemre. Nem tud Burnell neki olyat mutatni, ami ne tapasztalt volna akár az edzőpartnerei során. Ádámnak nagy a fegyvertára, de azért óvatosnak kell lennie, hiszen Burnell elsősorban földön akar nyerni. Ez nem azt jelenti, hogy Borics nem jó a földön, hiszen, aki a ranglistán ilyen előkelő helyen van, az csak jó lehet.  Remek edzőpartnerekkel készülhet rendszeresen Ádám, szerintem nagy esélye van tényleg a győzelemre. Egy igazi adok-kapok meccs alakulhat ki, mivel Burnell stílusa mondhatni kicsit piszkos. Nem annyira technikás, inkább erőből akarja megoldani a mérkőzéseit. Ádámnak okosan ki kell használni a hosszabb kezeit, és érvényesíteni az erősségeit.”

Norbi korábban egy milánói Bellator gála társ főmérkőzésén harcolt Laid Zerhouni ellen.

„Én eddig csak társ főmérkőzésen szerepeltem, de ez egy hatalmas elismerés egy harcos számára. Viszont sok stresszt is rakhat rád, főleg, ha egy nagy kártyán vagy.”

Mindenki reménykedik abban, hogy Ádám nyerni fog és jönni fog számára a címmérkőzés. Nagy kérdés azonban, hogy ki lehetne az ellenfele.

„Az AJ McKee nagyon jó harcos, bírom a csávót. Mindenkinek kemény ellenfél lehet, de Pitbull is egy rémálom. Azonban Patricio ideje lassan kezd lejárni, míg AJ karrierje most virágzik. Szerintem sokan várják, hogy AJ Mckee és Ádám küzdjön meg egymással, biztos vagyok benne, hogy egy fantasztikus mérkőzést látnánk.”

Borítókép: Növényi Norbi/Facebook és Bellator

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
BellatorInterjúk

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ