Getty Images

Conor McGregor üzenetet küldött a rajongóknak a UFC 303-ról

Conor McGregor úgy tűnt, hogy üzenetet küldött az MMA rajongóknak egy Instagram posztban a UFC 303-ról, és a Michael Chandler elleni főmérkőzésen való részvételének státuszáról.

A sorok között olvasva azt sugallja, hogy McGregor tudja, hogy aznap este veszélybe került a küzdelem lehetősége, és hacsak nem trollkodik, akkor a UFC-nek most vagy találnia kell egy helyettesítő ellenfelet Chandler számára, vagy teljesen el kell törölnie a mérkőzést.

Az egész akkor kezdődött, amikor McGregor és Chandler Dublinban találkozott volna egy sajtótájékoztatón, amelynek célja az volt, hogy felkeltse az érdeklődést a június 29-i UFC 303-as meccsük iránt. A sajtótájékoztatót azonban az utolsó pillanatban elhalasztották, és egyelőre sem a szervezet, sem a sportolók részéről nincs hír arról, hogy miért. Gyorsan ugorjunk egy kicsit az időben, és a találgatások elszabadultak arról, hogy miért törölték a sajtóeseményt, miért nem érkezett hivatalos magyarázat, és hogy a UFC 303 a tervek szerint zajlik-e majd.

Szerdán McGregor kissé felemelte a fedelet, hogy a rajongók bepillantást nyerhessenek abba, mi folyhat a színfalak mögött. Egy régi videóban, amelyet úgy tűnt, újra megosztott az Instagramon, egy fiatalabb McGregor azt mondta: „Szerintem minél nagyobb ellenállással edzel, annál kevesebb a mozgás és annál több a sérülés. De minél kevesebb ellenállással edzel, annál több mozgás és annál kevesebb sérülés.”

Az újra megosztott fotót a következő emojikkal kísérte: “😔” és “🙏”.

Bár kissé rejtélyes, McGregor posztja értelmezhető. És a kommentelők nagy többsége szerint McGregor azt sugallja, hogy megsérült, vagy mindenkit megtréfál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ