Burns: Edwardsnak kicsit több előnye van Usmannal szemben

Gilbert Burns úgy gondolja, hogy Leon Edwardsnak jó esélye van arra, hogy a Kamaru Usman elleni trilógiában megőrizze UFC váltósúlyú övét.

Az Edwards vs. Usman harmadik összecsapása szerinte rendkívül küzdelmes lesz, de Burns végül az angol mellé állt. Burns úgy véli, Edwards mögött ott van a lendület, és ha Nagy-Britanniában vívnának, akkor még nagyobb lenne az előnye.

„Egy kicsit nagyobb előnyt adok Leon-nak, már csak azért is, mert így nyert. És mivel otthon lesz, nem úgy, mint Salt Lake Cityben egy kicsit nagyobb előnyt adok neki. Nagyon szoros küzdelem lesz, de Edwards az esélyesebb” – mondta Burns az MMA Junkie Radio-nak.

https://www.instagram.com/p/CnSySFupTPX/?hl=hu

A UFC még nem jelentette be hivatalosan a mérkőzést. Sokan arra számítanak, hogy Usman egy azonnali trilógia-mérkőzést kap, tekintettel a korábbi címvédéseire és arra, hogy kettejük között egy-egy győzelemmel áll a mérleg.

Nehéz megjósolni mi fog történni, de rengetegen vannak, aki veszélyt jelenthetnek a bajnokra.

„Nem tudom, ki lesz a bajnok 2023 végén. Majd meglátjuk, mit csinálnak Khamzattal. Én itt vagyok, Belal Muhammad is ott van, és nem tudjuk, mi lesz Colbyval. Ez egy jó kérdés. Nem tudom, ki lesz a bajnok. Ez az egyik dolog, amit nem tudok irányítani. Hogy őszinte legyek, biztosan szeretném tudni, de nem igazán érdekel. Készen akarok állni. Továbbra is harcolni és nyerni fogok, és amikor ez rendeződik, ki fogok érdemelni magamnak egy újabb címmeccset.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ