Joshua karrierje végét jelentheti, ha a következő meccsét is elveszíti

Anthony Joshua bokszolói karrierje a tét, amikor legközelebb ringbe lép, jelentette ki promótere, Eddie Hearn.

Miután egymás után két vereséget is szenvedett és elvesztette nehézsúlyú világbajnoki címét Oleksandr Usykkal szemben, AJ újra szeretné építeni magát és karrierjét, amikor áprilisban visszatér. Ez egy április 1-jén a londoni O2 Arénában megrendezésre kerülő visszatérő mérkőzéssel kezdődne, egy még meg nem erősített ellenfél ellen.

„Ez a legizgalmasabb időszak, amit eddig Anthony Joshua útja során tapasztaltam. Belevágsz ebbe az áprilisi meccsbe – tudod, hogy egy vereséggel tényleg mindennek vége. Ez lenne a harmadik egymás utáni vesztes meccse. És mégis, egy nagyszerű teljesítmény és egy látványos kiütés mindenkit arra késztetne, hogy azt mondja: ‘Visszatértünk, bébi! Ez az, amit már alig várok, mert imádom, amikor a falnak háttal állunk. Ezek a legjobb pillanatok, és ez egy ilyen pillanat AJ számára” – mondta Hearn az iFL TV-nek.

Feltéve, hogy Joshua április 1-jén nyerni fog, a tervek szerint júliusban egy komolyabb összecsapás is összejöhet.

„AJ egy nagy meccset akar nyáron. Aminek lenne értelme, és amit remélhetőleg egyszerű lenne összehozni, az a Dillian Whyte elleni visszavágó. Nyitottak vagyunk egy Deontay Wilder meccsre, de egy Tyson Fury ellenire is. AJ a lehető legnagyobb meccseken akar részt venni, de most a kulcs április-1-je.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ