Burns szerint Oliveira legyőzi Makhachevet: ő nem Khabib…

Gilbert Burns támogatja brazil honfitársát, Charles Oliveirát, és szerinte nyerni fog Islam Makhachev ellen.

A UFC 280 körül már most hatalmas a felhajtás, hiszen a koronázatlan bajnok, Charles Oliveira Islam Makhachev ellen lép ketrecbe, hogy eldöntsék, ki jelenleg a legjobb könnyűsúlyú bunyós. Sokan úgy gondolják, hogy Islam a következő Khabib Nurmagomedov, de Gilbert Burns nem tartozik ezek közé az emberek közé.

Az All Star Sportsnak adott interjújában Burns a következőket mondta Makhachevről.

„Úgy hallottam, hogy Makhachev nagyon jó. Sok fickót végez ki, remek submission game-je van, jobb, mint Khabibnak. De a számok nem ezt mutatják. Az emberek azt mondják, ő az új Khabib, de nem, ő nem Khabib. Kiütéssel veszített. Leütötte őt Thiago Moises.”

https://www.instagram.com/p/CiC9E34O384/?hl=hu

Gilbert Burns úgy véli, Oliveira a legjobbakkal is képes felvenni a versenyt.

„Az emberek azt mondják, hogy Oliveira elbukott. Igen, de ő Chandlerrel, Gatheje-vel és Dustinnal is szembenézett. Ki csinálja ezt utána? McGregor, és kiütötték. Eddie Alvarez is megtette, és kiütötték. A legjobbakkal nézett szembe Oliveira, és mindegyiket megverte. Charles nagyon jó lendületben van, szerintem nyerni fog. Nem hiszem, hogy könnyű lesz, de Charles meg fogja találni a módját, hogy nyerjen.”

Oliviera és Makhachev között az utóbbi időben ellenségeskedés alakult ki, mivel Oliviera úgy véli, hogy nem tisztelik őt. Így biztosak lehetünk benne, hogy mindkét harcos legjobb verzióját láthatjuk majd, amikor október 22-én Abu Dhabiban sor kerül a könnyűsúlyú bajnoki mérkőzésre.

Borítókép és fotók: Mike Roach/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ