Jake Paul a Chavez Jr.-vel való mérkőzésről: Érdekes, élvezném ezt a harcot

A közösségi média sztárjának, Jake Paulnak tetszik az ötlet, hogy összecsapjon a WBC korábbi középsúlyú világbajnokával, Julio Cesar Chavez Jr.-vel.

Paul a múlt hónapban volt akcióban, amikor a hatodik menetben brutálisan kiütötte a korábbi UFC-bajnok Tyron Woodleyt. Az eredeti terv az volt, hogy Tommy Fury ellen fog bokszolni, de körülbelül két héttel a meccs előtt megsérült, így ugrott be a helyére Woodley. Míg Fury márciusban szeretné bepótolni az összecsapást, addig a közelmúltban Chavez Jr. kihívása felkeltette Paul figyelmét.

„Érdekes. Nagyon tetszik ez a küzdelem, mert ez elhallgattatná a kritikusokat. Korábbi világbajnok, és tudom, hogy meg tudnám verni. Ha megnézed a statisztikáját, igen jó eredményei vannak. Szóval ez a kihívás érdekel, és a nézőket is érdekelné, mert ahogy ők mondják, végre egy „igazi bokszolóval” harcolnék” – mondta Paul.

A 35 éves Chavez Jr. némi szépségtapaszt szeretne a pályafutásában, miután 2021-ben kínos vereséget szenvedett a 46 éves UFC ikonjától, Anderson Silvától, aki 16 év után először bokszolt. Chavez Jr. a múlt hónapban nyert Mexikóban, de most keresi a lehetőséget, hogy megmérkőzzön Paullal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ