Caleb Plant: készen állok a legnagyobb harcokra

A korábbi szuperközépsúlyú világbajnok Caleb “Sweethands” Plant ringbe lépett  egy nagyközépsúlyú WBC eliminátori találkozón Anthony Dirrell ellen. Plant a kilencedik menetben egy brutális balhoroggal véget vetett a mérkőzésnek.

„Jó érzés volt ez a győzelem. Hallottad, hogy mennyire utál engem, de a fejem és a szívem az, ami megnyerte nekem ezt a meccset. Végig én irányítottam a mérkőzést. Az edzőm azt mondta, hogy maradjak türelmes és laza, és ezt tettük. Aztán bumm!” – mondta Plant.

Miután a két rivális között hosszú szócsata zajlott a mérkőzés előtt, a meccs végig taktikusan harcoltak, mígnem Plant egy balhoroggal véget vetett a ringbeli rivalizálásuknak. Plant a pontozólapokon 80-72-re és 79-73-ra vezetett, mielőtt Harvey Dock bíró 2:57 perccel a menet vége után leállította a mérkőzést.

Plant azután tért vissza a ringbe, hogy tavaly novemberben Canelo Alvarez ellen elveszítette a vitathatatlan szuperközépsúlyú bajnoki címmérkőzést. A szombati győzelemmel Plant azt tűzte ki célul, hogy visszaszerezze bajnoki státuszát, és minél előbb nagyszabású mérkőzéseket vívjon.

„Készen állok arra, ami ezután következik. Egy kis időt a családommal fogok tölteni, de aztán készen állok a legnagyobb meccsekre.”

Borítókép: Al Bello/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ