Charles Oliveira: Makhachev valaki más, Khabib útját követi

A UFC 280 előtt a UFC könnyűsúlyú bajnoka, Charles Oliveira látásjavító műtéten esett át, és elmondása szerint az eredmény makulátlan lett.

A látásromlás egy percig sem hátráltatta Oliveirát a címvédéshez vezető úton. A UFC 280 előtt egy elképesztő, 11 meccses győzelmi szériát tudhat maga mögött. A könnyűsúlyú divízió legnagyobb harcosai, mint Justin Gaethje, Dustin Poirier és mások ellen aratott győzelmekkel.

Még a divízió legnagyobb ellenfelei elleni domináns teljesítménye után is sokan azt mondják, hogy Charles Oliveira-t még mindig erősen alábecsülik. Jó páran úgy gondolják, hogy Islam Makhachev grapplingje túl sok lesz neki.

Oliveira beszélt a szemműtétről és a közelgő Islam Makhachev címmeccséről a UFC 280-on.

„Megműtöttek, és a szemem 100 százalékban tökéletes. Már mindent látok.”

https://www.instagram.com/p/CakxvsNPyIs/?hl=hu

Az újonnan kapott tökéletes látásával Charles Oliveira nem látja kizártnak, hogy ne végezzen legújabb kihívójával, Islam Makhachevvel.

„Az első menetben ki fogom ütni Islamot. Aztán ünnepelni fogunk” – nevetett a bajnok. „Én vagyok az igazi bajnok. Ezt újra be fogom bizonyítani. Makhachev valaki más, Khabib útját követi. Igen, nagyon sikeres volt, de ki az az öt legjobb, akit legyőzött? Ismétlem, valaki más útját követi. Én a saját utamat járom. Megvertem korábbi bajnokokat. Mikor fogja ezt Islam is megtenni?”

Az október 22-én megrendezésre kerülő összecsapást Oliveira és Makhachev között nagy várakozás előzi meg. Csak egy ember távozhat győztesen.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ