Getty Images

Cejudo: Gane nagyobb fenyegetés Jones számára, mint Ngannou

Henry Cejudót lenyűgözte Ciryl Gane Tai Tuivasa elleni kiütése a UFC Fight Night 209-en. Gane dolgát megnehezítette Tuivasa, de átvészelte a vihart, és kiütéses győzelmet aratott.

Cejudo dicsérte Gane lábmunkáját és harci IQ-ját, és úgy gondolja, hogy a korábbi ideiglenes nehézsúlyú bajnok több gondot okozna Jon Jonesnak, mint a bajnok Francis Ngannou, aki legutóbb egyhangú pontozással nyert Gane ellen.

„Jól mozgott a ketrecben. Testre dolgozott, hogy megtörje az ellenfelét, hogy végül kiüthesse. Ez a fickó mindenki számára fenyegetést jelent. Azonnal üzentem Jon Jonesnak: ‘Hé, ember, vigyázz ezzel a fickóval!’ – mondta Cejudo a YouTube-csatornáján. „Úgy érzem, miután megnéztem a legutóbbi meccset, hogy ő nagyobb fenyegetés, mint Francis Ngannou egy olyan fickó számára, mint Jon Jones.”

https://www.instagram.com/p/CiMZR0aIgSk/?hl=hu

Arizonában Cejudo segített a korábbi félnehézsúlyú király, Jonesnak felkészülni az esetleges nehézsúlyú debütálásra.

„Ciryl Gane nagyon jó. Aki így le tudja ütni Tuivasát, az veszélyes. A nehézsúlyú divízió még soha nem volt ennyire izgalmas, különösen most, hogy Jon Jones is ott van. Érdekes időszak elé nézünk, de én még mindig úgy gondolom, hogy Jon Jones a legjobb.”

Borítókép és fotók: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ