Nate Diaznak van még egy befejezetlen ügye Conor McGregorral

Diaz és McGregor ár kétszer is összecsapott egymással. Diaz 2016 márciusában, a UFC 196-on nagy meglepetésre legyőzte McGregort. Még abban az évben McGregor pontozással nyert Diaz ellen a UFC 202-n a visszavágójukon.

A páros még nem egyenlítette ki a számlát egy harmadik csatában, de Diaz biztos benne, hogy ez a későbbiekben meg fog történni.

„Az időzítés most nem megfelelő. Majd később aggódunk emiatt. Egyszer biztosan meg fog történni. … Igen, valamikor. Vissza kell térnie ahhoz, amit korábban csinált” – mondta Diaz az Inside Fightingnak.

Diaz a szerződése utolsó mérkőzésén Khamzat Chimaevvel találkozik a szombati UFC 279 főmérkőzésén. A kaliforniai Stocktonból származó szupersztár nemrég indította el új bunyós promócióját, a Real Fight Inc-t, és saját platformját fogja használni a mérkőzés népszerűsítésére, mivel szerinte a UFC Chimaev pártjára állt.

„Ezt a meccset, ami most jön, a Real Fight Inc. hozza el nektek. A UFC nyilvánvalóan rám erőlteti a bunyósát. Nem velem vannak, hanem ellenem.”

Borítókép és fotók: Jeff Bottari / Zuffa LLC / Zuffa LLC a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ