Khabib Nurmagomedov reméli, hogy tanulhat Dana White-tól

Khabib Nurmagomedov gyorsan rádöbbent, hogy nem is olyan egyszerű a vezetők dolga. Az Eagle FC pénteken debütált Amerikában.

A UFC egykori könnyűsúlyú bajnoka, Nurmagomedov 2020 végén bejelentette visszavonulását, majd a küzdősport egy másik oldalán próbálta ki magát. Társtulajdonos lett az orosz szervezetben, aminek neve az Eagle FC, akikkel elindultak egy terjeszkedése túrára.

„Amikor felkeltem a gála napján olyan ideges voltam, mint amikor harcoltam. Nagyon feszült és stresszes nap volt, de végül boldog vagyok” – mondta Khabib.

Decemberben a UFC elnökét, Dana White-ot megkérdezték arról, mit gondol Khabib új állásáról. White úgy fogalmazott, hosszú idő lesz mire megtanul mindent, hiszen ez az egész sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik.

Nurmagomedov az Eagle FC 44 előtt, tett néhány merész kijelentést, amivel úgymond figyelmeztette a nagyobb szervezeteket, hogy vigyázzanak harcosaikra. Továbbra is a fejlődés a céljuk, de Nurmagomedov elismeri, mondani sokkal könnyebb, mint megtenni. Khabibnak nem az a célja, hogy Dana ellensége legyen, sokkal inkább szövetségesként gondol magára. A következő hetekben találkozni szeretne a UFC főnökével, ahol tanácsokat akar kérni, hogy válhat jobbá az Eagle FC.

„Őszintén szólva, semmi sem könnyű. Igaza van Dana White-nak. Jövő hónapban találkozom vele Vegasban, ahol sokat fogok vele beszélgetni ezekről a dolgokról. Én még csak most kezdtem, neki viszont már hány éves tapasztalata van? Ő a legjobb ezen a poszton, nagy megtiszteltetés számomra, hogy tőle tanulhatok.” – zárta mondandóját Nurmagomedov.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ