Tyson Fury v Francis Ngannou - Press Conference - HERE at Outernet
Tyson Fury during a press conference at HERE at Outernet, Fury. Tyson Fury hit back at his critics at the launch press conference of his boxing contest with mixed martial arts fighter Francis Ngannou before he hinted at a second bout between the pair in the octagon. Picture date: Thursday September 7, 2023. (Photo by James Manning/PA Images via Getty Images)

Chisora: „Ha ott lesz Fury sarkában, akkor nyerni fog Usyk ellen”

Tyson Fury májusban Oleksandr Usyk ellen lép ringbe. A hatalmas nehézsúlyú összecsapás gyorsan közeledik, mindketten már javában készülnek a vitathatatlan összecsapásra Szaúd-Arábiában.

A legutóbbi edzésfelvételeken látható, ahogy a “Cigánykirály” az édesapjával, John Furyval ütöget. A veterán nehézsúlyú bokszoló, Derek Chisora pedig azt állította, hogy az idősebb Fury részvétele kulcsfontosságú a WBC nehézsúlyú bajnok számára.

A Seconds Outnak nyilatkozva így fogalmazott Chisora.

„Ha Tyson apja ott lesz a sarkában, akkor könnyedén át fog sétálni Usykon. Ez egy nagyszerű meccs lesz. Annak kell lennie. Az apja ért a bunyóhoz. Egész életében úgy nőtt fel, hogy bunyókat nézett és maga is csinálta.”

Chisora maga háromszor nézett szembe Furyval és egyszer Usykkal, de mindegyik meccsét elveszítette, bár a korábbi vitathatatlan cirkálósúlyú király ellen jó teljesítményt nyújtott.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ